08-40900976

Bli konsult

Nedan finner du några av områdena vi för tillfället söker personal till. 

Sjuksköterska

Arbeta inom bemanning som sjuksköterska via CareCore.

Undersköterska

Börja jobba med bemanning som undersköterska hos CareCore.

Psykolog

Jobba som psykologkonsult genom CareCore.

Vårt uppdrag är att skapa en mer glädjefylld och hållbar arbetsmiljö för vår tids sanna hjältar – alla yrkesverksamma inom vård och omsorg.
Vi är bemanningsföretaget inom vårdsektorn som strävar efter att stimulera till ett ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärde för alla som dagligen arbetar outtröttligt inom välfärdsområdet. Vi drivs av passionen att göra en positiv inverkan på livet för både vårdpersonal och de individer de vårdar
Vårt åtagande:
Vårt engagemang bottnar i tron ​​att genom att tillhandahålla förstklassiga bemanningslösningar kan vi höja kvaliteten på sjukvårdstjänsterna. Vi är specialiserade på att förse sjukhus och företag med en kunnig och medkännande arbetsstyrka, inklusive sjuksköterskor, psykologer och läkare.
Varför välja CareCore?
Expertis: Vårt team består av erfarna rekryterare som förstår sjukvårdens unika utmaningar. Vi utnyttjar vår expertis för att matcha rätt personal med rätt positioner, vilket säkerställer optimal vård.
Kvalitetssäkring: Vi prioriterar kvalitet i allt vi gör. Från rigorösa screeningprocesser till kontinuerligt stöd, vårt fokus ligger på att förse vårdinstitutioner med personal som uppfyller de högsta kraven på kompetens.

Intresseanmälan


Namn E-post Telefon Tjänst Övrigt Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in